39η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2-5/5/2014

07 February of 2014 by

Όσα χρόνια και αν περάσουν κάποια πράγματα μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο… από την αρχέγονη Ευρώπη, τη μαγευτική Ασία και την αριστοκρατική Ρωσία, η
γούνα, μέσα στο πέρασμα του χρόνου μετουσιώνεται αναμφίβολα σε ένα μύθο.
Πάντα θα μας παραπέμπει στην πολυτέλεια και τη ζεστασιά.
Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, ο μύθος επιστρέφει αυτή τη χρονιά απεικονίζοντας την πολυπολιτισμικότητα και τις κουλτούρες των λαών ανά τον κόσμο.
Παρά τη διαφορετικότητα, μερικά στοιχεία παραμένουν κοινά, όπως η ανάγκη και η λατρεία για τη γούνα.
Η Καστοριά για μία ακόμα φορά θα γίνει το κέντρο της γούνας με σκοπό την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων, των δεσμών αλλά και της σύγκλισης των    αγορών από κάθε άκρη της γης.
Από τη Ρωσία και την Κίνα, ως τον Καναδά και την Ευρώπη. Όλοι τόσο διαφορετικοί, αλλά και τόσο όμοιοι.
Η ένωση των αγορών θα υλοποιηθεί με την ταύτιση των πολιτισμών “όπου η γούνα γίνεται μύθος…….”
και ο μύθος ξεδιπλώνεται στη φετινή 39η Διεθνή Έκθεση Γούνας της Καστοριάς.
Με τεράστια ποικιλία και σήμα κατατεθέν την εμπειρία, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των γουνοποιών της Καστοριάς, το σημείο συνάντησης των εμπόρων γούνας παγκοσμίως είναι εδώ. Το ρούχο που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή, παρουσιάζοντας σε όλους το μύθο της.
Σας προσκαλούμε να τον ανακαλύψετε εκ νέου στην 39η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά, η οποία θα πραγματοποιηθεί 2-5 Μαΐου 2014.
            Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεσή μας καθώς και τη λίστα Εκθετών μπορείτε να βρείτε στη νέα μας ιστοσελίδα www.furfairkastoria.com
Την ιδέα, τον σχεδιασμό, καθώς και την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας επιμελείται η MOTION MIXER visual perception.
source:deskastoria
economy

Previous:

Δυσοίωνα τα μηνύματα του κλάδου γούνας

saga

Next:

Ισχυρή ζήτηση στα finnraccoon στη δημοπρασία της Saga Furs

You may also like