«Νέα Ματιά» για τη γούνα

06 October of 2017 by

«Νέα Ματιά» για τη γούνα το θέμα του δημιουργικού της FEA 2018 του ΣΕΓ

Με την παρουσία επισήμων αρχών του τόπου και πλήθους μελών, συνεργατών και φίλων του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών Καστοριάς, παρουσίασε πρίν από λίγο στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, το καινούργιο δημιουργικό της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας «Fur Excellence in Athens» – 2018, σηματοδοτώντας με την εκδήλωση αυτή και την επίσημη έναρξη την εν λόγω εκθεσιακής περιόδου.

Αντλώντας έμπνευση από την κολεξιόν «New Look» που το ανήσυχο πνεύμα του Dior που τάραξε την Ευρώπη του ’50, το δημιουργικό της  FEA 18 παρουσιάζει τη «Νέα Ματιά» για τη γούνα.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΕΓ Αθανάσιος Μαλεγκάνος ο οποίος αναφέρθηκε στην οργάνωση και στα χαρακτηριστικά της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας της Αθήνας. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επί πολλά έτη συνεργάτης του ΣΕΓ, δημιουργός, σχεδιαστής και ιστορικός μόδας, Βασίλης Καρδάσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατασκευή του ενδύματος που θα χρησιμοποιηθεί στην διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας «Fur Excellence in Athens» – 2018, καθώς και στην συνεργασία του με την εξειδικευμένο τεχνίτη γούνας – μοντελίστ Ηλία Ρέββα .

Από την μεριά του, ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΓ, Γιώργος Χατζησυμεωνίδης, αναφέρθηκε στο τί θα περιλαμβάνει η Έκθεση.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας θα διεξαχθεί 23 με 25 Μαρτίου 2018 και, όπως τονίστηκε, θα χαρακτηρίζεται από νέες δράσεις, νέες ιδέες και πολλές και μοναδικές ευκαιρίες, ενώ θα αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα, την Καστοριά και τη Σιάτιστα.

https://www.youtube.com/watch?v=hKcRYTs6SRI

Πηγή: www.fonikastorias.gr

Κοσμίδης

Previous:

2.500 πτήσεις τσάρτερ ετησίως για την γούνα

Next:

Γούνες HERMES “μαϊμού”

You may also like