ΕΒΕ Καστοριάς: Άνοιξε η προθεσμία αιτήσεων για την Έκθεση Γούνας Hong Kong 2016

25 September of 2015 by

Εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή, λόγω άρνησης παραχώρησης επιπρόσθετου εκθεσιακού χώρου από τους διοργανωτές

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις του Νομού Καστοριάς που επιθυμούν να συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2016 ότι η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη αρχίσει από την   Ομοσπονδίας Γούνας του Hong Kong. Επισημαίνεται ότι υφίσταται άρνησης παραχώρησης επιπρόσθετου εκθεσιακού χώρου στο Ελληνικό περίπτερο από τη Ομοσπονδία Γούνας του Hong Kong ως διοργανώτρια αρχή γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή νέων επιχειρήσεων εξαιρετικά δύσκολη.

Ωστόσο, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για τη Διεθνή έκθεση Γούνας Hong Kong 2016 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς μέχρι 12 Οκτωβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καστοριάς, Yπεύθυνη: κα.Τογκαρίδου Κωνσταντίνα τηλ:2467028981, 27537 email: togaridou.konstantina@kastcham.gr

Για την αίτηση συμμετοχής καθώς και τους όρους συμμετοχής στην έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

 

source : sentra.com.gr

βραβεία ταξινόμησης δερμάτων

Previous:

Απονεμήθηκαν από την Κopenhagen fur τα βραβεία ταξινόμησης δερμάτων στους Έλληνες φαρμαδόρους (φωτογραφίες)

Διαγωνισμός Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών

Next:

Διαγωνισμός Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “FUR EXCELLENCE IN ATHENS- 2016”

You may also like

Post a new comment